Despre noi

Romanian
English

Producătorul costumelor de bărbați al brand-urilor NPH si Norberto Tailor se află de mai bine de un deceniu în topul firmelor producătoare de costume business și de ocazie. Cheia succesului nostru este viteza de reacție la schimbările modei, îmbinată cu calitatea impecabilă a costumelor.

Politica firmei noastre și respectarea acestei politici a atras numeroşi clienți din Romania cât şi din Europa,  printre care se numără Italia, Ungaria, Polonia – iar clienții noștri privați provin din aproape toate țările Europei. Succesul nostru se datorează și personalului calificat care s-a format la unul din cel mai renumit producător de costume pe plan mondial.

Varietatea costumelor produse de noi este în egală măsură cu cererea pieții, începând de la costume business, costume clasice, costume slim fit, smokinguri, costume de mire, costume de ocazie, sacouri, pantaloni separaţi, paltoane şi nu în ultimul rând scurte pentru bărbaţi.

Materialele din care lucrăm, sunt alese cu mare grijă, întotdeauna făcând efortul de a aduce cele mai noi materiale folosite de cei mai renumiți producatorii ai Europei. Designerii noștri de asemenea urmăresc schimbările modei până la cele mai mici detalii. 

Purtând un costum NPH sau Norberto Tailor, aveți garanția succesului, fie în business, fie cu ocazii speciale sau in viața de zi cu zi.

Inspired from Italian new trend fashion for gentle & business man