Blog CostumeDeBarbati.ro

Romanian
English

Noua colectie de costume de barbati business si de ocazie marca Norberto Collection

S-a lansat noua colectie de costume barbatesti realizate in fabrica de confectii barbati SC Pen Tailor Colection SRL din Satu Mare

Fabrica de confectii barbati SC Pen Tailor Colection SRL din Satu Mare este producatorul brand-ului Norberto Collection, si se afla de mai bine de un deceniu in topul firmelor producatoare de costume business si de ocazie. Cheia succesului nostru este viteza de reactie la schimbarile modei, imbinata cu calitatea impecabila a costumelor marca Norberto. Politica firmei noastre si respectarea acestei politici a atras numerosi clienti din Romania cat si din Europa,  printre care se numara clienti din Italia, Ungaria, Polonia – iar clientii nostri privati provin din aproape toate tarile Europei. Succesul nostru se datoreaza si personalului calificat care s-a format la unul din cei mai renumiti producatori de costume pe plan mondial.

Varietatea costumelor produse de catre noi este in egala masura cu cererea pietii, incepand de la costume business, costume clasice, smokinguri, costume de mire, costume de ocazie, sacouri, pantaloni separati, paltoane si nu in ultimul rand scurte pentru barbati. Confectionam costume incepând de la Talia 0, Talia I, Talia II, (44-58), copii (32-42), 6XL (60-72). Confectionam paltoane, scurte de barbati, scurte pentru tineret gen tunica marimile 38-68. Materialele pe care le folosim sunt alese cu mare grija, intotdeauna depunand efortul de a aduce cele mai noi materiale folosite de cei mai renumiti producatori ai Europei. Designerii nostri de asemenea urmaresc schimbarile modei pana la cele mai mici detalii.

In curand va veni sezonul sacourilor, si al scurtelor. Norberto Collection va sta la dispozitie cu o varietate insemnata de sacouri, sacouri cu cotiera, scurte, si pentru sezonul rece cu paltoane deosebite. Acestea le puteti vizualiza in catalogul online cu modelele din 2013 pe pagina de web costumedebarbati.ro.