Blog CostumeDeBarbati.ro

Romanian
English

Costume bărbătești (cel mai des) comandate

Fiecare costum în parte are acel ceva care face diferența. Aici putem vorbi și de personalitatea fiecărui bărbat în parte. Este aproape imposibil ca două costume comandate să fie identice, ca și gusturile fiecăruia dintre noi.

Există câteva tipuri de costume care sunt cel mai des comandate de către bărbați. Unul dintre acestea se potrivește acelora dintre noi care nu frecventează sala de forță, și au masă corporală mai mare. Câteva diferențe există însă la nivel de croială, al pantalonului conic și al sacoului care conturează perfect umerii însă fără acele pernuțe. Există un singur rând de nasturi, în general 3 la număr. Putem foarte bine include acest tip de costum la cel bărbătesc american.

Următorul tip de costum oferă purtătorului o doză mare de rafinament. Încadrăm astfel câteva din caracteristicile Slim Fit. Sacoul cambrat și pantalonii croiți pe forma piciorului. Bărbații înalți și atletici adoră un astfel de costum. Linia corpului fiind pusă foarte mult în evidență. În timpurile noastre italienii, în general, sunt cei care merg pe acest stil.

Să mai schimbăm puțin punctul din care observăm. Să vorbim astfel și despre cei care merg la sală odată pe săptămână, sau sunt mai scunzi, ori au alte gusturi iar un costum îl poartă doar la evenimente inedite(nunți, botezuri ș.a.m.d.). Caracteristica principală a costumul o definește cele două rânduri de nasturi iar pantalonii au talia înaltă. Așadar, acest tip de costum se potrivește aproape oricărui bărbat. Regăsim o astfel de îmbrăcăminte la multe staruri britanice. Acest costum reprezintă un mix între mai multe tipuri, mergând pe lejeritate, confort și vizual.

Dar, alege să îți faci un costum la comandă. De ce? Pentru că astfel poți să ți-l croiești după propria personalitate, poți să adaugi elemente definitorii (butoni, buzunare, nasturi) și astfel o să ai un costum realizat doar pentru persoana ta.